itulau_ulu_bg

Tala Fou

Tianjin Electric Power e fetaui ma le "Su'esu'ega o le Taumalulu" e fa'amautinoa ai e leai se popole i le fa'aogaina o le malosi.

I le aso 1 o Novema, na amata ai le vevela o Tianjin.Ua oo mai le taumalulu malulu, ma ua faasolosolo malie le faateleina o le uta o le grid.Ina ia faʻamautinoa le saogalemu ma le faʻatuatuaina o le faʻaogaina o le eletise i le taumalulu, o le Setete Grid TianjinKamupani Malosi Faaeletisee taulaʻi i le asiasiga o laina eletise i le taumalulu, faia suʻesuʻega tutoʻatasi o laina taua e taʻavale ea e leai ni taʻavale, faʻaleleia le faʻaogaina o laina ma faʻamautinoa le mafai gafatia, ma tuʻuina atu auaunaga tau eletise mai lea fale i lea fale i iunite taua e faʻamautinoa ai le ola e pei o le vevela ma vaega faʻapitoa, fesoasoani i tagata faʻaoga e faʻaumatia ai lamatiaga saogalemu o le eletise, faʻamautinoa le tuʻuina atu o le eletise i le taulaga i le tele o itu, ma alu uma e faʻafetaui le "suʻega taumalulu" o le eletise.

I luga o le faʻavae o le faʻavasegaina ma le fausia o le sili atu ma le 10000 nofoaga faʻamaonia taua o le eletise ma sili atu i le 900 10kV laina eletise, State Grid TianjinMalosiaga eletiseCo., Ltd. faʻaaogaina taʻavale ea e leʻi faʻaaogaina e faʻatino ai le fuaina o le vevela infrared i taimi maualalo i le po, ia malamalama lelei i le tulaga o le "soifua maloloina" o meafaigaluega, faʻaleleia le tulaga lamatia o meafaigaluega i lalo o tulaga maualalo o le vevela, faʻamautinoa le "zero defect" fa'agaioiga o meafaigaluega, ma fa'aleleia atili le fa'amaoni o le sapalai eletise.

“E tele le tele o laufanua lavelave o laina fa'asalalau i luga.O le faʻaogaina o UAV e mafai ona faʻaumatia ai faʻatapulaʻaina o le siosiomaga faʻafanua ma tuʻuina atu se taʻaloga sili atu i le lelei o le fetuutuunai ma le saʻo fua o le vevela i le ea.O Wang Zhaoyang, o le taʻitaʻi o le vaega o le tausiga o le eletise i totonu o le potu suʻesuʻe eletise a le Setete Grid Tianjin Chengnan Company, fai mai.

I le nofoaga o le fuaina o le vevela i le po, na faatulaga ai e Wang Zhaoyang ma ana paaga le vevela o le siosiomaga, o le susū, fua o le vevela o meafaigaluega ma isi vaega o le UAV i luma atu, fuafuaina le ala vaalele, fetuunai le tulaga o le UAV, le pito o le PTZ. , ma le tele o le taulaiga, ma fetuutuunai i taimi uma le tulimanu fana.Ina ua maeʻa le 2 itula o galuega, ua maeʻa lelei le fuaina o le vevela.

I le itu i saute o Tianjin, State Grid TianjinMalosiaga eletiseua faatulagaina le fuaina o le vevela infrared o insulators composite mo 33 110 kV laina, ma o le a faasolosolo ona faamaeaina le fuaina o le vevela o 29 35 kV laina felauaiga."O le a matou fausia fuafuaga faʻatatau mo le tausiga e faʻavae i luga o faʻaiʻuga o suʻega, sui insulators sese i le taimi, ma faia se galuega lelei i le laina anti galloping e faʻaleleia ai le malosi o le tuʻuina atu o meafaigaluega i le taumalulu."Fai mai Wang Zhaoyang.

E le gata i lea, State Grid TianjinMalosiaga eletisemanatu fa'amautinoaina le fa'avevelaina o le eletise o se vaega taua o le tu'uina atu o le eletise, e taula'i atu i le mana'omia o le mana o pisinisi fa'avevela ma tagata fa'aoga "koale i le eletise", fa'atinoina le au'aunaga au'ili'ili, ma fesoasoani ia Tianjin e mafanafana i le taumalulu.

I le aso 1 o Novema, na sau ai le pule o auaunaga faʻamafanafana a le Setete Grid Tianjin Wuqing Company i Tianjin Huida Thermal Power Co., Ltd., o loʻo i le Xiazhuzhuang Street, Wuqing District, e faia se asiasiga faʻapitoa i le saogalemu o le faʻamafanafanaina o le eletise.O le kamupani faʻavevela e nafa ma le galuega faʻamafanafana taumalulu a 12 nuʻu lata ane, 1 aʻoga ma 1 sikuea faʻatau.Aʻo leʻi oʻo i le taimi faʻavevela, na faʻapipiʻi ai e le Setete Grid Tianjin Electric Power Co., Ltd. ni transformers fou se lua mo le kamupani eletise vevela, faʻateleina le gafatia e 2050 KVA, ma faʻaleleia atili le malosi o le faʻamautinoaga o le kamupani eletise.

I le nofoaga o asiasiga faapitoa, na faia ai e le pule o le faamafanafanaina se "suʻesuʻega faaletino" atoatoa mo transformers, kapoti eletise maualuga, vaʻavaʻavaʻa, uila uila ma isi meafaigaluega i totonu o le nofoaga faʻavevela, ma tuʻuina atu i luga o le nofoaga taʻiala i le atinaʻe eletise i luga. pulega o meafaigaluega eletise.

I le Itumalo o Wuqing, State Grid Tianjin Eletise Malosi ua faatulagaina 34 pule o le auaunaga faamafanafana e faatino ai le eseesega o le tuuina atu o le malosiaga e faamaonia ai auaunaga e tusa ai ma le eseesega o le malosiaga taumafa uiga o le 150 faamafanafana pisinisi, ina ia mautinoa atoatoa le tuuina atu o le eletise saogalemu o nofoaga faamafanafana i le taumalulu. .

I le Taguantun Town, Jinghai District, 80km le mamao mai Wuqing District, Wang Zeyu, o se tagata faigaluega o le "Mobile and Convenient Service Station" a Tangguantun Power Supply Service Center o le Setete Grid Tianjin Jinghai Company, na sau i le fale o le "koale e eletise” e fa'aoga e fa'atino se asiasiga i le auaunaga tau eletise.

“Aunt Wang, na o le siaki lava o lou eletise, ma o mea e faamafanafana ai o loo ola masani.E mafai ona e mautinoa e mafai ona e faʻaaogaina le eletise."Fai atu Wang Zeyu ia Wang Maoqin, o se toeaina e nofo toatasi.

Ina ia mafai ona malamalama atoatoa i le taumalulu manaʻoga o tagata faʻaoga e "suia le koale i le eletise", i lenei taumalulu, na faʻavaeina ai e le Setete Grid Tianjin Jinghai Company le 10 "nofoaga feaveaʻi ma faigofie" e ulufale atu i nuʻu ma aiga e faʻatino asiasiga eletise.I le taimi lava e tasi, o loʻo tuʻuina atu pule o auaunaga faʻapitoa i tagata matutua o loʻo nonofo naʻo latou i le silia ma le 65 tausaga i le itulagi e tuʻuina atu auaunaga faʻapitoa mo le tuʻuina atu o le eletise.O le "Mobile Convenience Service Station" na o le tolu aso e asiasi ai i aiga e 403, e maua ai se faavae mo le faʻaleleia o faiga o auaunaga i le taumalulu.

O lenei tausaga, faʻalauteleina pisinisi faʻalauteleina mea faʻavevela i Taguantun Town, Jinghai District, e faʻaleleia ai le faʻamafanafanaina o tagata nofoia i le taumalulu.State Grid Tianjin Electric Power na mulimulitaʻia le faʻapipiʻiina o mea faʻavevela i se taimi talafeagai, faʻapipiʻi 109 fou faʻavevela transformers ma 218 faʻavae olo mo Taguantun Town, ina ia maua fua le mafanafana taumalulu o 16 nuu ma 8446 aiga.

Ina ia faʻamautinoa lelei le tuʻuina atu o le eletise taumalulu a Tianjin, na faʻapipiʻiina e le Setete Grid Tianjin Electric Power 40 afi ma sili atu i le 20 afi afi e tu i luga o le taulaga atoa, faʻamautinoa o le sapalai o le taumalulu e faʻavalevalea.

27


Taimi meli: Nov-05-2022