itulau_ulu_bg

Tala Fou

State Grid Tianjin Electric Power Company: Fai ni faiga se tele e puipuia ai le "Green Mountain" o le eletise

O le taumafanafana muamua o loʻo manino pea ma o loʻo tumau pea le mutia.Talu mai le amataga o Iuni, o loʻo faʻaauau pea le maualuga o le vevela o Tianjin, ma ua faʻateleina le mamafa o le eletise.State Grid Tianjin Electric Power kamupani sa galulue ma le uiga o le "popole i taimi uma" ina ia mautinoa le saogalemu ma le sapalai o le eletise, puipuia lologa ma le tele o tulaga lamatia, ma le malu puipuia o le "mauga lanumeamata" o le eletise ina ia mautinoa le faaaogaina o le eletise faatuatuaina mo le gaosiga ma le ola o le sosaiete atoa.

Fa'atuatuaina eletise, fa'amautinoa le malulu o tagata nonofo i le taumafanafana

I le taimi o le maualuga o le vevela i le taumafanafana, e tutusa le gauai atu a le kamupani a le State Grid Tianjin Electric Power i le atinaʻeina o le eletise ma le saogalemu o le sapalai eletise, ma faʻamautinoa tagata nofoia se taumafanafana malulu ma le malosi malosi.

E le'i mamao atu, o le aufaigaluega a le Kamupani a le Grid Tianjin Chengnan o lo'o i totonu o le fa'alapotopotoga hexi Baiyunli mo le mafai gafatia.O le kamupani e ala i auiliiliga o faamatalaga tetele, na maua ai le uta o le nuu o Baiyunli faateleina i lea tausaga ma lea tausaga, o le a le pine ae le mafai ona fetuunai le gafatia o le transformer i le lumanai mo se vaitaimi manaomia eletise."Ina ia faʻaleleia le lelei ma le faʻamaoni o le eletise, ua matou faʻatinoina galuega e sui ai le transformer e faʻateleina ai le malosi o le eletise i le 126% o le uluai, ina ia mafai e tagata ona fiafia i le 'matagi fou' ma le 'eletise saogalemu'."Na faailoa mai e le faatonu o galuega o le nofoaga o Liu Chang.

Ina ua maeʻa suʻesuʻega maeʻaeʻa i luga ole laiga, sa suʻesuʻeina e le aufaigaluega le sapalai o le eletise, saʻo le faʻatulagaina o le fuafuaga sili ona lelei, ma mulimuli ane faʻamaeʻaina le suia o le lua transformers i totonu o le alalafaga i le tulaga o le leai o se eletise faʻaogaina, ina ia mautinoa le " leai se manatu" o tagata nofoia i le taimi o le taotoga.

O le puipuiga malu e le na'o le fa'alauteleina o le gafatia.I le sone pa puipui o Tianjin Qilihai Wetland ma le lagi lanumoana ma ao paʻepaʻe ma galu, o loʻo tu i luga o le vaituloto ofe le 110kV.O le aufaigaluega a le nofoaga tutotonu o le Setete Grid Tianjin Ninghe Kamupani o loʻo siakiina le faʻaogaina o mea fou faʻapipiʻi i totonu o le substation.

O lo'o malamalama o le qilihai Substation o le lagolago pito sili lea ona taua mo le tu'uina atu o le eletise mo atina'e ma tagata nofoia.Ona o le faasolosolo o le matua o uaea ma isi meafaigaluega, e tatau ai ona faia ni galuega faʻaleleia atoatoa o meafaigaluega.I le faagasologa o le fausiaina, o faʻafitauli e pei o le vaapiapi o le nofoaga lua meafaigaluega, faigata i le talepeina o meafaigaluega tuai ma faigata i le faʻapipiʻiina o uaea e manaʻomia ona foia.E le gata i lea, o le faʻaogaina faʻatasi o le tele o nofoaga ma galuega faʻasolosolo o le tele o ituaiga e aumaia ai foʻi ni luʻitau tetele i le puipuiga malu.

I lenei tulaga, o le kamupani Ninghe o loʻo faʻatinoina le matafaioi a le tagata e ona meafaigaluega, faʻatautaia auiliiliga o tulaga lamatia ma toesega muamua mo soʻotaga taʻitasi, faʻaitiitia ituaiga uma o faʻalavelave faufale, ma faʻamautinoa o loʻo iai le faʻatonuga o le lamatiaga i le faagasologa atoa o le fausiaina.Mulimuli ane, o le galuega suiga na faʻamaeʻaina ma le manuia 7 aso i luma atu o le faʻatulagaga, lea na tuʻuina ai se faavae mautu mo le faʻalagolagoina o le eletise ma le saogalemu ma le mautu o le faʻaogaina o le eletise i le itulagi o qilihai i le taumafanafana.

State Grid Tianjin Eletise Malosi'i ua ave i taimi uma le faamaoniga o le sapalai eletise o se galuega taua o le soifuaga o tagata, pipii atu i le lagona maualuga o le matafaioi ma le misiona, faatelevaveina atoatoa le fausiaina o le poloketi o le taumafanafana, ma faamautuina le laina puipuiga o le saogalemu o le taumafa eletise. .

Sauni mo se aso timuga, fausia se malosi malosi "pa pupuni"

O le puleaina o lologa o le taumafanafana e fesoʻotaʻi ma le tulaga atoa, e leai se avanoa mo mea sese.I le feagai ai ma le tulaga ogaoga ma faigata o galuega pulea lologa, State Grid Tianjin Electric Power Co., Ltd. ave le matafaioi o le pulea o lologa o le taumafanafana e avea o se pisinisi tutotonu.

"O laina, transformers, vaʻavaʻa eletise ma afi o loʻo faʻaogaina masani uma."Talu ai nei, na faʻamauina ai e le aufaigaluega a le State Grid Tianjin Electric Power Jinghai Company le faʻaogaina o masini eletise taʻitasi i le Dabao Pumping station o le Vaitafe o Duliu, ma faia se suʻesuʻega atoatoa o le tulaga o meafaigaluega.I le taimi lava e tasi, na faia faʻatasi ai e le malo ma atinaʻe faʻataʻitaʻiga faʻatonutonu lologa, faʻavaeina se faavae mautu mo le fausiaina o se laina puipuia saogalemu i le vaitau o lologa.

O le vaitafe o Jianhe e tafe agai i sasaʻe, faʻapotopotoina le huan, Qi, Zhang, Fuming ma isi vaitafe ma le tele o vai.O le tulaga o le vai o le vaitafe o jianhe e le masani lava i taimi o lologa."Talu mai le amataga o le taumafanafana, ua ave e le kamupani Jinghai le puleaina o lologa o se galuega taua.O le sami o le toafilemu kamupani sui inisinia sili Dong Hua malosi, fai mai o le sami o le toafilemu kamupani fesootai malosi ma le ofisa o le pulea o lologa itumalo, matagaluega conservancy vai, taulai atu i le vai, o le nofoaga pamu uma, sluice faitotoa ma alavai alavai suesuega maeʻaeʻa. , masani i laina eletise, meafaigaluega, ma le mataʻituina o taimi moni ma faʻalavelave natia i le saogalemu, faʻamautinoa le saogalemu ma le faʻatuatuaina o le eletise i taimi o timuga.

I le ogatasi ma le mataupu faavae o le aoga, aoga ma le malosi o le faagaoioia, na fausia ai e le Kamupani a Jinghai le Fuafuaga o le Pulea o lologa i le 2022 ma faʻatulagaina faʻataʻitaʻiga faʻalavelave faʻafuaseʻi e faʻataʻitaʻi ai faʻalavelave mataʻutia e pei o le faʻaogaina o le eletise tasi ma le faʻaluaina o le faʻaogaina o le eletise i fafo atu o le ofisa pulega o lologa. faitoto'a o le Fa'aitiitiga vaitafe ta'itasi.I totonu o le nofoaga o faʻataʻitaʻiga faʻalavelave faʻafuaseʻi, sa galulue faʻatasi uma matagaluega, tali vave ma i se tulaga maopoopo.O togafitiga fa'afuase'i sa fa'atinoina e tusa ai ma fa'atonuga o galuega fa'aleleia fa'afuase'i.Sa mafai ona maua le eletise faaleoleo faaleoleo, ma o le siiina o le faitotoa ma le mauaina o faailo sa faagaoioia masani.E ala i le faʻataʻitaʻiga, na tuʻufaʻatasia lelei e le Kamupani a Jinghai le fuafuaga faʻafuaseʻi ma le faʻataʻitaʻiga moni, faʻapipiʻi loloto le faʻamaopoopoina o totonu ma fafo ma fesoʻotaʻiga, faʻaleleia le gafatia o le tali atu o lologa ma le saoasaoa, ma tuʻuina atu se faʻamautinoaga malosi mo lologa saogalemu.

"Ina ia mautinoa o le tulaga lolovaia pe a maeʻa le tali vave, lafoai i le nofoaga, o le a matou muamua atu i le faʻatau ma le teuina o mea e pulea ai lologa, pe a manaʻomia le lologa, e mafai ona vave faʻaaogaina."“O le tala lea a Zhang Yu, le faatonu o le nofoaga autu o auaunaga lautele a jinghai.

State Grid Tianjin Eletise Malosiaga O le a faʻaauau pea ona faʻatinoina galuega faʻatonutonu lolovaia, faʻasaienisi faʻatulagaina puipui faʻalavelave faʻafuaseʻi ma faʻalavelave faʻafuaseʻi, ma sili atu le faia o se galuega lelei i le puleaina o lologa o nofoaga eletise, DAMS ma isi nofoaga taua.

Fa'afouga ma le fa'aleleia, fa'asaienisi ma tekonolosi e fa'amautinoa ai le saogalemu o feso'ota'iga eletise

O le saogalemu o le "olaola" o le eletise, ma o tupulaga talavou o le malosiaga fou e mautinoa ai le saogalemu o le eletise.State Grid Tianjin Electric Power Co., Ltd. o loʻo faʻaauau pea ona faia le matafaioi o le faʻafouina o le autalavou ma le lelei, faʻataunuʻu matafaioi saogalemu, ma faia se galuega lelei o le "Green security post" mo se mafanafana mafanafana.

E leʻi leva atu, ina ia saunia mo le tuʻuina atu o le eletise, i lalo o le olo uʻamea o se laina 1000 kV, o le uHV transmission UAV asiasiga vasega a le Setete Grid Tianjin High Voltage Company na faia se suʻega faʻapitoa.O le UAV o le tau atoa na fausia tuto'atasi e le 'au talavou ma le averesi o tausaga e na'o le 30 tausaga le matua ua pasia ma le manuia le taliaina i luga ole laiga o tagata tomai faapitoa.O lenei faʻaleleia o meafaigaluega o se mea taua tele lea o lo latou taumafai mo le faʻataʻitaʻiga o le gaosiga o le saogalemu o tupulaga talavou, ma faʻaopoopoina ai foi se auala fou o le faʻamautinoaga faʻasaienisi ma tekinolosi mo le tuʻuina atu o le eletise.

“Talofa, faiaoga poto, o le mea o loʻo ou faʻaali atu ia te oe i le taimi nei o le faʻaogaina o le faʻaaogaina o UAV i taimi uma e faʻatautaia ai le suʻeina o le tafe i le lotoifale.O vaega masani ma le le masani ona lafoaia o insulators e iloa i le faasologa, ma o le eseesega o galu e mafai ona maua i le faatusatusaga."O uAV i taimi uma e oʻo atu i le 28 pasene e sili atu le lelei nai lo masini masani e suʻeina le UV."O sui o le 'au o Si Haoyu ma Huo Qingyue o lo'o fa'amatalaina le aoga o le fa'aogaina o drones i taimi uma i tagata popoto i luma o le mea pu'eata.

Pe a faatusatusa i le uav masani, o le tau-tau uma e aunoa ma se taavale ea (uav) faaleleia le faagaoioiga ma fetuutuunai, e fetaui ma le malamalama vaaia, infrared ma le LLL faaaliga po, o le tele o mauga, e pei o vaega lafoaia suʻesuʻega i le taimi o le taumafanafana i le "faʻaaogaina tele. ”, faʻamaʻi faʻapipiʻi le vevela ma le insulator i le faʻalavelave faʻafuaseʻi, i se aso timuga, aso matagi, tulaga faʻapitoa o le tau, e pei o le puao ma le faʻatinoina o galuega, E mafai ona lagolagoina lelei le faʻaleleia o faʻalavelave faʻafuaseʻi, asiasiga faʻapitoa ma isi galuega.

“E mafai fo'i ona fa'aogaina uAVs i le tele o fa'aoga,” o lana tala lea."E mafai ona sili atu le aoga pe a fai o mea taua e pei o le maualalo o le eletise i le tufatufaina atu o fesoʻotaʻiga ma le eletise eletise lata ane e itiiti le aʻafiaga i uAV nai lo laina autu o fesoʻotaʻiga."Na taʻua e Nan Jieyin, le mataʻituina o le vasega asiasiga a le uav, "O le a matou faia foi se galuega lelei o le faʻamaonia e ala i faʻataʻitaʻiga, ina ia mafai ai e lenei ausia ona faʻamautinoa atili meafaigaluega, tautuaina le tele o tagata faʻatau, ma faʻamalosia le suiga ma le faʻaleleia o le Tianjin power grid ma le faasaienisi ma fou faatekinolosi.”

O le isi, o lona malosi Tianjin Saina o le a faaauau pea ona faalolotoina uma-tau uavs talosaga fou, e masani ona faia mea taua meafaigaluega saʻo taamilosaga, faailo autu, i le taimi lava lea e tasi i le itu o le gaosiga o le mana, itu grid ma le uta itu, eli atoatoa gafatia, faamalosia le mana. fa'agaioiga fa'asologa o le mata'ituina o le setete, fa'ateleina le puipuiga malu ma tulafono faatonutonu, fa'aleleia le fa'atonutonuina o lologa ma fuafuaga fa'afuase'i, fa'alelei le si'itia o le fa'asologa o le taumafanafana.vaega-00295-2762


Taimi meli: Iul-01-2022